Hoeveel kost een maine coon?

In eerste instantie zou je kunnen denken dat het kopen van een maine coon bij een verantwoordelijke fokker de enige manier is om een kat van dit ras mee naar huis te nemen. Gettysburg, PA heeft een kleine maar hoogwaardige cattery die bekend staat als Cold Creed Maine Coons, waar je gepensioneerde katten kunt vinden die verschillende wedstrijden hebben gewonnen en ook schattige kleine kittens. Als je eenmaal een zachtaardige gigantische Maine Coon bezit, begrijp je meteen waarom ze een van de meest populaire kattenrassen zijn. Karmacoons, RiverCats Maine Coons, Beachcoons Maine Coons en Colossal Cats bieden kittens en katten aan, zowel mannelijk als vrouwelijk waar u uw nieuwe Maine Coon van kunt vinden.

Maine Coon-kittens en -katten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral in de Verenigde Staten, waar het Maine Coon-kattenras werd verkozen tot de top 3 kattenrassen om te bezitten. Na de initiële kosten van het kopen van een borstel en nagelknipper, kost het verzorgen van uw Maine Coon meer tijd dan geld. Je kunt naar Loganville gaan, GA en vind een Maine Coon waar je meteen verliefd op zult worden bij Mainely Manor. Als je op zoek bent naar een nieuwe Maine Coon om je vertrouwde kattenvriend te zijn, dan moet je weten dat er talloze plaatsen zijn waar je heen kunt gaan op zoek naar een Maine Coon-kat of kitten in Texas.

Je kunt ook je plaatselijke dierenasiel bellen en hen vragen of ze Maine Coons hebben die je kunt adopteren. Het kopen van een Maine Coon bij een fokker kan duur worden en hoe hoger de kwaliteit van een kat, hoe meer het gaat kosten. Een serieuze Maine Coon fokker zal de Maine Coon moeder en de kittens alleen hoogwaardig kattenvoer geven om ervoor te zorgen dat de kittens groeien en gezond blijven. Fokkers die er genoeg om geven om te proberen HCM in Maine Coons uit te roeien, laten nu de harten van hun fokkatten jaarlijks testen via een ECG van een gekwalificeerde cardioloog.

Voordat u besluit om een Maine Coon te kopen, is het altijd een goed idee om zoveel mogelijk te weten te komen over hoe u er voor moet zorgen. De kosten van een volwassen Maine coon zijn doorgaans de duurste omdat het fokproces ingewikkelder is, evenals de gespecialiseerde zorg die gepaard gaat met het grootbrengen ervan. Veel potentiële eigenaren van Maine Coon zijn verheugd om hun eerste kat te kopen, maar zijn dan geschokt om te ontdekken hoe duur ze kunnen zijn.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *