Zijn maine coons het geld waard?

Als je een Maine Coon krijgt, is het eigenlijk het beste als je er twee kunt krijgen. Dit kan behoorlijk duur uitpakken. Als je je geen twee Maine Coons kunt veroorloven, overweeg dan om een andere kat van welk ras dan ook te hebben om mee te socializen. Hoewel er enkele aandachtspunten kunnen zijn, zijn maine coon-katten zeker lief.

Er zullen zoveel eigenaren en enthousiastelingen zijn die je kunnen vertellen dat het de moeite waard is om deze zachtaardige reus in je huis te verwelkomen. In de loop van de tijd is de Maine Coon een overweldigend populair kattenras geworden. De prijs weerspiegelt de populariteit en een aspect van vraag en aanbod. De fokker heeft een enorme verantwoordelijkheid als het gaat om het fokken van Maine Coon Cats.

Om een strakke lijn te behouden, moet hij of zij ervoor zorgen dat ze de koper een raszuivere en gezonde Maine Coon bieden. Het beste wat u kunt doen om uw investering te beschermen, is door Maine Coon-fokkers te onderzoeken om er een te vinden die u kunt vertrouwen en verifiëren dat de kat die u mee naar huis neemt gezond, gevaccineerd en afkomstig is van een goede bloedlijn. Van de 3,2 miljoen katten die elk jaar in opvangcentra terechtkomen, is slechts een klein percentage rasechte katten zoals Maine Coons. Wees dus niet teleurgesteld als je een Maine Coon krijgt en het blijkt enigszins te ontbreken op de afdeling oorbont.

Ze bevinden zich in Glastonbury, CT, zodat u gemakkelijk een afspraak kunt maken en erheen kunt gaan om uw maine coon kat of kitten te kopen. Karmacoons, RiverCats Maine Coons, Beachcoons Maine Coons en Colossal Cats bieden kittens en katten aan, zowel mannelijk als vrouwelijk waar u uw nieuwe Maine Coon van kunt vinden. Er zijn zoveel legendes en oude verhalen die de historische achtergrond van Maine Coon-katachtigen omvatten dat het praktisch moeilijk is om vast te stellen waar ze begonnen. Dit is wanneer je moet bedenken hoe serieus je bent voor de langdurige verzorging van een prachtige schoonheid zoals een Maine Coon.

Bij het kopen van een Maine coon, hetzij de ouder of een kitten, moet men zeker zijn van verschillende dingen die zelfs van invloed kunnen zijn op de prijs van deze kostbare katten en kittens die ze kopen, maar uiteindelijk zou het de moeite waard zijn. Naast uw initiële en maandelijkse kosten, moet u op de hoogte zijn van enkele andere mogelijke uitgaven wanneer u een Maine Coon-kat bezit. Niemand zei dat een Maine Coon betaalbaar was, maar dit aanhankelijke, sociale en intelligente kattenras is de kosten meer dan waard. De kosten voor het adopteren van een Maine Coon omvatten meestal enige basiszorg voor dierenartsen, zoals schoten of steriliseren en castreren.

Na de initiële kosten van het kopen van een borstel en nagelknipper, kost het verzorgen van uw Maine Coon meer tijd dan geld. Dit wordt een gedetailleerde boom van de fokkerij die zo ver mogelijk teruggaat, toen hij Maine Coons begon te fokken. Ze zorgen ervoor dat het Maine Coon ras steeds gezonder wordt en ze zijn vastbesloten om dat te blijven doen. Het adopteren van een maine coon kitten kost je misschien tien keer meer dan een gewone opvangkat, maar het is de allure van het hebben van dit 'zeldzame' ras waardoor mensen massaal naar hun plaatselijke fokker komen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *