Waar kan ik maine coon cat kopen?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige maine coon kittenfokker in New York? Van New York City tot de staat, deze top vijf fokkers bieden gezonde, met de hand opgevoede Maine Coon-kittens. Wanneer u een kitten koopt bij een van deze fokkers, kunt u er zeker van zijn dat u een liefdevolle nieuwe kat in huis haalt. Het kopen van een maine coon kitten is een serieuze financiële beslissing en u moet ervoor zorgen dat u het de eerste keer goed doet. Het vinden van de juiste Maine Coon-fokker voelt misschien niet altijd als een gemakkelijke taak.

Houd er rekening mee dat noch TICA, noch Maine Coon Central een van deze vermelde fokkers, hun producten of hun diensten onderschrijft. De maine coon-kat is het oudste natuurlijke kattenras in Noord-Amerika. Al deze factoren zijn gecombineerd, waardoor de Maine Coon-kat een extreem populair kattenras is om te bezitten. In de Verenigde Staten wordt zelfs gedacht dat de Maine Coon-kat nu het derde meest populaire kattenras is om te bezitten.

Met hun steeds toenemende populariteit en dure stamboomprijskaartje, zou het je waarschijnlijk niet verbazen te horen dat veel fly-by-night Maine Coon-fokkers de markt hebben overstroomd. Dergelijke fokkers hopen snel geld te verdienen met de minder slimme kopers en snel verder te gaan als er klachten van klanten zijn. Dit komt omdat u uw kansen vergroot om een raszuivere Maine Coon kitten te kopen, dat fit en gezond is. Zorg ervoor dat het kitten dat u koopt in goede gezondheid verkeert en volledig is gevaccineerd voordat u het ophaalt.

Heb je het perfecte Maine Coon-kitten gevonden, een afspraak gemaakt met de verkoper, alleen om te ontdekken dat het geadverteerde Maine Coon-kitten niet langer beschikbaar was? Sommige minder gewilde Maine Coon-verkopers gebruiken graag de 'switch-it' tactiek om potentiële kopers naar binnen te lokken. Ze trekken kopers aan door reclame te maken voor mooie maine coon kittens tegen zeer concurrerende tarieven, maar hebben deze kittens eigenlijk niet om te verkopen. Voordat u een verkoper bezoekt, moet u de geadverteerde foto altijd online controleren om er zeker van te zijn dat de foto van Maine Coons geen stockfoto van internet is. Als de verkoper dit niet wil doen, kan dit zijn omdat ze gratis stockfoto's van Maine Coon gebruiken.

De koper is duidelijk teleurgesteld omdat ze zich emotioneel hebben ingezet om dat specifieke kitten te kopen. De verkoper maakt vervolgens van deze kans gebruik om een ander Maine Coon-kitten dat ze daadwerkelijk te koop hebben, aan de koper aan te bieden. Legitieme Maine Coon-fokkers zullen een koper nooit om een aanbetaling vragen als de koper het Maine Coon-kitten niet persoonlijk heeft gezien. Als een verkoper u vraagt om een aanbetaling te doen voorafgaand aan de bezichtiging, weiger dan beleefd de correspondentie met deze verkoper en stop deze.

In de meeste scenario's bestaat het Maine Coon-kitten niet eens. De advertentie voor het kitten is gewoon een manier om kopers in gesprek te lokken met de boef, die alleen geïnteresseerd is in toegang tot uw geld. De crimineel is niet van plan u ooit een echt Maine Coon-kitten te verkopen. Maak nooit geld over buiten het land waar u woont, in volledige betaling voor een geadverteerd Maine Coon-kitten.

Als iets niet goed lijkt, of 'voelt', ga dan niet verder met de transactie. Kiezen om een Maine Coon-kitten te kopen is een serieuze financiële beslissing, dus zorg ervoor dat u niet overhaast een aankoop doet zonder volledig en gedetailleerd onderzoek te doen naar de verkoper in kwestie. Idealiter zou u ook moeten vermijden om een Maine Coon-kitten van Gumtree of Craigslist te kopen, aangezien de stamboomstatus van het kitten niet kan worden gegarandeerd. Fokkers in de achtertuin worden ook niet geadviseerd omdat ze hun fokkatten niet screenen, om te controleren op gezondheidsproblemen die vatbaar zijn voor het Maine Coon-kattenras.

Dergelijke Maine Coon-fokkers zijn ook niet geïnteresseerd in het kattenras en hebben de neiging om dit gekoesterde kattenras niet te behandelen met het respect dat het verdient. Koop uw Maine Coon-kitten niet in een dierenwinkel, tenzij ze sterk worden aanbevolen. Maine Coons zijn een gespecialiseerd kattenras met stamboom dat extra zorg en aandacht nodig heeft. Medewerkers van dierenwinkels begrijpen vaak niet genoeg over het ras en het is waarschijnlijk dat uw kitten niet met het juiste voedingsdieet is gevoerd.

Er zijn veel Facebook-groepen online met geweldige gemeenschappen, vol fanatici van Maine Coon-eigenaren die regelmatig waardevol inzicht bieden in het kattenras. Het bezitten van een Maine Coon-kat is een geweldige ervaring. Hoewel het verleidelijk kan zijn, moet u voorkomen dat u uw Maine Coon-kitten koopt bij de dichtstbijzijnde verkoper die u op internet vindt. Bovendien, als de kittenadvertentie er te mooi uitziet om waar te zijn, is dat waarschijnlijk zo, dus koop dergelijke kittens niet tenzij je helemaal zeker bent van hun authenticiteit.

Sociale mediaplatforms zoals Gumtree en Craigslist moeten ook worden vermeden, tenzij de verkoper sterk is aanbevolen door meerdere gebruikers op een vertrouwde Maine Coon-fanatieke Facebook-groep. Daarom kunnen kopers onbewust een kitten van gemengde Maine Coon-fokkerij kopen, maar toch geld betalen dat gelijk is aan wat een raszuiver stamboomkitten zou hebben gekost. Ondanks de verschillende valkuilen bij het kopen van een Maine Coon-kat, is het extra gedoe dat je moet ondergaan om er zeker van te zijn dat je een raszuiver Maine Coon-kitten koopt echt de moeite waard. Als je de beste speelse maine coon katten te koop wilt kopen, neem dan contact op met de Top Maine coon-fokkers.

En vergeet niet dat er duizenden niet-puur gefokte Maine Coon-mixen verkrijgbaar zijn bij plaatselijke opvangcentra die graag met je mee naar huis gaan. Als je je Maine Coon binnen houdt, dan hebben alleen jij en je gezin om ze van verveling te verlichten. Iedereen kan een 'Maine Coon-kitten te koop' op Craigslist vermelden, en net als Gumtree valideert de site de advertenties van de verkoper niet. Als je geluk hebt, heeft een onverantwoordelijke eigenaar zijn Maine Coon-kitten misschien 'afgewezen' in een van deze etablissementen, hoewel dit minder waarschijnlijk is vanwege hun hoge prijskaartje.

Versierd met getufte tenen, een bossige, mooie staart en dikke vacht, is de Maine Coon een geweldig huisdier voor zowat elk gezin. Ze richten zich op dure kattenrassen zoals de Maine Coon, in de hoop een massa katten van gemengde afkomst te kunnen fokken in slechte leefomstandigheden en vervolgens elk kitten tegen een hoge prijs te verkopen. Als je wilt dat je Maine Coon de buitenwereld ervaart, maar niet graag wilt dat ze vrij rondzwerven, overweeg dan om je tuin kattenbestendig te maken. Hoewel alle huisdieren bijbehorende kosten met zich meebrengen, heeft het Maine Coon-ras een aantal specifieke problemen die je wat meer terugbrengen.

Afkomstig uit Maine in de Verenigde Staten, staan ze bekend als een zeer winterhard kattenras, in staat om de strenge winterkoude rillingen van New England te overleven vanwege hun dichte dikke vacht. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *