Hoe vervoert u een maine coon?

Er zijn twee soorten dragers, zachte en harde plastic dragers en beide kunnen hun eigen voor- en nadelen hebben. Harde dragers zijn zwaarder en zijn bestand tegen het gewicht van een grote kat zoals de Maine Coon en hun lange en scherpe klauwen. Zodra uw Maine Coon is getraind om in de auto te reizen, kunt u haar in principe meenemen waar u maar wilt. Hoewel dit voornamelijk voor honden is, is deze draagzak perfect voor een Maine Coon.

Deze draagzak biedt een stijlvolle oplossing voor comfortabel reizen met grote katten en honden. Hoewel de maat groot is, is hij erg licht van gewicht. De afmetingen zijn 17,7 x 11,8 x 11,8 inch. Ik kan geen nauwkeurig antwoord geven op deze vraag vanwege het feit dat er veel variaties kunnen zijn tussen Maine Coons.

Het enige wat ik kan geven is een benaderend antwoord. Meestal werkt een drager van 16 x 24 x 24 inch goed voor een grote kat. Ook moet de vervoerder minstens 45 pond kunnen dragen. Als je met een kat in de auto reist, moet hij of zij noodzakelijkerwijs de hele tijd in de drager blijven, dus het eerste deel van de training was mijn Maine Coon leren dat er niets ergs zou gebeuren als ze de koerier zou betreden.

Met de juiste training en veel lekkernijen is er geen reden waarom u uw Maine Coon niet overal mee naartoe zou kunnen nemen. Geloof me als ik zeg dat ik al deze categorieën in overweging heb genomen tijdens mijn zoektocht naar de absoluut beste kattendrager voor Maine Coon die er is. Deze extra grote Sturdibag (foto) is een goede keuze omdat hij zowel flexibel als groot genoeg is om je Maine coon comfortabel door een vlucht te zien. Hoewel het moeilijk kan zijn om precies te voorspellen hoe uw kat zal reageren, zijn er veel Maine Coons die actief genieten van zeilen.

Je Maine Coon heeft een kans nodig om zijn ledematen te strekken, zodat hij niet te stijf is om zo lang in de auto te rijden. Enkele tekenen dat uw kat deel uitmaakt van Maine Coon zijn onder meer een rechthoekig lichaam, ruige vacht, en een langere manen om de nek. Dit is een zeer controversieel onderwerp in de kattengemeenschap, maar sedatie is iets dat u zou kunnen overwegen als u al weet dat uw Maine Coon een hekel heeft aan reizen. Als je je Maine Coon uit de auto haalt, klem ze dan vast voordat je de deuren opent en zorg ervoor dat je ze goed vasthoudt.

Zoals alle katten zijn Maine coons vatbaar voor aanvallen in het wild, hondenaanvallen en vijandige weersomstandigheden. De Maine Coon is de grootste van de huiskattenrassen, daarom zijn items die zijn ontworpen voor een typische huiskat meestal niet geschikt voor een coon. Als een van de grootste en zwaarste soorten huiskatten hebben Maine Coons echt dragers nodig die comfortabel hun gewicht kunnen dragen. Veel eigenaren van Maine Coon gebruiken kattenriemen of kattenrugzakken om veilig wat buitentijd met hun huisdieren te genieten.

Baseer uw beslissing op het gewicht van uw Maine coon (op voorwaarde dat ze volgroeid zijn) en overweeg om in plaats daarvan een draagzak te kopen die is ontworpen voor een kleine of middelgrote hond. Vergeet niet dat Maine coons zich langzamer ontwikkelen dan andere kattenrassen en fysieke volwassenheid bereiken op de leeftijd van 4-5 jaar. Feliway maakt ook kalmerende kattenhalsbanden, hoewel dit moeilijk te bevestigen kan zijn rond de nekkraag van een Maine Coon.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *