Waarom is mijn maine coon-kat?

De meeste katten hebben een slank en slank lichaam waardoor ze kunnen rondsnuffelen. Fysieke eigenschappen van een maine coon · Bontlocatie - Over het hele lichaam. Een van de eerste aanwijzingen dat uw kat een Maine Coon is, is zijn lichaamsvorm. De meeste katten hebben een slank en slank lichaam waardoor ze onopgemerkt door je huis kunnen snuffelen en sluipen.

Hoewel Maine Coons erg atletisch zijn, zijn hun lichamen veel omvangrijker dan andere katten. Een eenvoudige manier om te bevestigen of je een deel Maine Coon bezit, is door naar hun ogen te kijken. Maine Coons zijn een zeer vocaal kattenras. Ze tjilpen en trillen om de aandacht van een eigenaar te trekken, maar miauwen zelden.

Deze zeer intelligente katachtigen gebruiken een selectie van Maine Coon-geluiden om hun behoeften te communiceren. Een Maine Coon zal echter buitensporig miauwen als hij wordt geleerd zich eenzaam of hongerig te voelen. Oude Maine Coons met dementie miauwen regelmatig. Echter, als uw kat minstens 3 tot 4 van deze eigenschappen overeenkomt, dan is er waarschijnlijk een soort Maine Coon in zijn of haar achtergrond.

Denk na over welke andere rassen uw kitten of kat kan zijn en zoek andere rassen op die vergelijkbaar zijn met uw eigen voorspellingen. Hoewel niet alle Maine Coons oorplukjes zullen hebben, zal de meerderheid dat wel doen, en deze worden gewoonlijk 'lynxtips' genoemd omdat ze vergelijkbaar zijn met de plukjes en sliertjes haar die Lynx heeft. Een profiel dat recht van de wenkbrauwlijn tot het puntje van de neus loopt, is meestal niet te zien in Maine Coons - zie de foto van mijn rode tabby, Harry, hieronder die net heeft ingestemd om te poseren voor deze profielfoto. Dus daar heb je het, dit zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden als u zich afvraagt hoe u kunt zien of uw kat deel uitmaakt van Maine Coon.

Vergelijk voor de lol de kenmerken van uw kat met die van een Maine Coon die hier wordt beschreven en maak een weloverwogen gok. Het kattenras Maine Coon staat bij kattenliefhebbers bekend om zijn unieke uiterlijk en onderscheidende persoonlijkheid. Degenen die graag willen vaststellen of ze een deel Maine Coon bezitten, of raszuiver, moeten goed naar de oren van hun kat kijken. Ten slotte, terwijl sommige kopers gepassioneerd zijn over het bezitten van alleen een raszuivere Maine Coon-kat, staan anderen meer open voor het idee om een deel Maine Coon of Maine Coon-mix te kopen.

Onderzoek heeft aangetoond dat het gedrag van een Maine Coon-kat rechtstreeks kan worden beïnvloed door het gedrag van zijn vader. Dit zijn erg handige apparaten, omdat je ze maar één keer per dag kunt vullen en dan weet dat aan je dorstvereisten van Maine Coons is voldaan. Maine Coons staan erom bekend al hun tijd met hun baasjes door te brengen, maar over het algemeen zijn ze geen veeleisende kat om in de buurt te zijn. Dus als je een kat hebt zonder witte vacht en zijn ogen zijn blauw, dan is het geen raszuivere Maine Coon.

Voor meer informatie over Maine Coon-ogen, bekijk mijn artikel over de andere interessante oogfeiten. U kunt proberen vast te stellen of een kat een Maine Coon- of Maine Coon-mix is door het uiterlijk zorgvuldig te bestuderen en te vergelijken met die typisch voor het ras.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *