Wat Maine Coon-katten eten?

Maine coon-katten eten een combinatie van vlees zoals kip en vis, droog kattenvoer, en nat kattenvoer. Main Coons zijn groot en energiek, dus ze hebben veel eiwitten nodig om hun spel van brandstof te voorzien. Hoewel ze op zich geen gespecialiseerd dieet nodig hebben, moeten ze rauw of gekookt vlees consumeren. Maine Coons hebben een uitgebalanceerd dieet nodig dat rijk is aan eiwitten.

Dierlijke eiwitten zijn het belangrijkste onderdeel van een dieet voor een maine coon, dus kip, vis en ander vlees hebben de voorkeur boven plantaardige diëten. Door natvoer en droogvoer met een hoog caloriegehalte te mengen, blijft uw Maine Coon gezond en ziet er fantastisch uit. De meeste Maine Coons leven nu binnenshuis, maar vroeger hingen ze rond in schuren en boerderijen om knaagdieren en vervelende vogels weg te houden. Als je nu naar je maine coon kitten kijkt en denkt dat ze niet zo groot zullen worden, dan kun je je het beste voorbereiden.

Hoewel katten meestal de voorkeur geven aan voedsel op basis van eiwitten, is een beperkte inname van koolhydraten noodzakelijk voor een gezonde groei. Deze formule bevat wilde Pacifische zalm als hoofdingrediënt, aangevuld met nog meer specifieke eiwitten uit oceaanwitvismeel en oceaanharingmeel. De Maine Coon, met zijn lange vacht, getufte oren en borstelige staart, is een onstuimige, sociale kat waarvan veel eigenaren zeggen dat hij een hondachtige persoonlijkheid heeft. Totdat ze volgroeid zijn, is het mogelijk dat uw Maine Coon een eetlust heeft die vergelijkbaar is met die van een kitten.

Ik vraag me gewoon af of het te lang zal zijn om ze 18 maanden op kittenvoer achter te laten voor de niet-Maine coon. Geef uw Maine Coon-kitten de best mogelijke start in het leven met een eiwitrijke formule zoals dit kip- en kalkoenleverrecept van Wellness. Dit is echter niet het geval voor Maine Coon-katten binnenshuis, die het risico lopen te veel te eten als ze zich vervelen. Katten met voedselgevoeligheden en allergieën zullen de beperkte ingrediëntenlijst voor dit product waarderen.

Dit heeft ertoe geleid dat veel veterinaire professionals aanbevelen maine coon-kittens het gespecialiseerde kittendieet te voeren tot ze 9 maanden oud zijn. Als je een Maine Coon binnenshuis hebt, houd dan hun porties kattenvoer nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat ze niet te veel eten. Het is ook de grootste van de gedomesticeerde kattenrassen en een van de meest populaire rassen in de Verenigde Staten. G Omega 3 %26 6 vetzuren en eiwitten omvatten miauwkoppen; Iams voor vitaliteit; Purina One 1+ kattenvoer en Go Cat Complete Vitality Chicken and Duck.

Voer uw Maine Coon droog kattenvoer van hoge kwaliteit, waarbij ze krachtig op hun voer moeten kauwen om het in kleinere stukjes op te splitsen. Als je een beetje op je hoede bent voor het kopen van droog kattenvoer dat niet speciaal is ontworpen voor het kattenras Maine Coon, wees dat dan niet.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *