Wat kosten Maine Coon-kittens?

Eigenaren die willens en wetens Maine Coon-kittens met gemengde genetica kopen, moeten zich ervan bewust zijn dat hun kitten mogelijk niet de meer algemene fysieke en persoonlijkheidskenmerken van het Maine Coon-kattenras deelt. Soms krijg je misschien een langharige huiskat die geen Maine Coon is, maar als kat wordt geadverteerd in dierenasielen in de stad, maar op deze plaatsen kun je er zeker van zijn dat je kat een echte Maine Coon is. De beste manier om uw investering veilig te stellen, is door een gerenommeerde Maine Coon-fokker te identificeren en ervoor te zorgen dat het kitten dat u mee naar huis neemt gezond, gevaccineerd en afstamt van een solide afstamming. De prijs van de Maine Coon-kat is niets vergeleken met de andere kosten die u tijdens het leven van uw kat maakt.

Dus als u op zoek bent naar een Maine Coon-kat in Florida, weet dan dat u geen problemen zult hebben in uw zoektocht. Als uw Maine Coon eenmaal volgroeid is (ongeveer 3 of 4 jaar oud), moet u hem voer geven dat is ontwikkeld voor katten van die leeftijd. Oudere raszuivere Maine Coons kosten meer dan gemengde rassen, omdat ze meer wenselijke eigenschappen hebben die van hun ouders zijn geërfd. Zorg ervoor dat u de kosten van de zorg voor uw nieuwe Maine Coon aankunt, zelfs als u niets hoeft te betalen om er een te krijgen.

Maine Villa gelegen in Wadsworth, Maine Delite Cattery in Columbus en Muse Coons Cattery in Centraal Ohio zijn ook geweldige plekken om een van deze briljante harige wezens te vinden. Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de Maine Coon-kat die u van een fokker adopteert, is het belangrijk om een CFA-gecertificeerde fokker te vinden om er zeker van te zijn dat uw nieuwe kat een Maine Coon is. Vanwege hun zeldzaamheid kunnen de Maine Coon-kattenfokkers meer geld vragen om voldoende geld in te zamelen voor hun fokprogramma (over het algemeen hebben dit soort katten veel verzorging nodig door elke dag poetsen en kammen met maandelijkse bezoeken aan de dierenarts voor haarbalbestrijdingsmedicijnen of andere behandelingen indien nodig). Daarentegen zijn de tabby Maine Coon met klassieke, makreel, gevlekte of aangevinkte markeringen enorm populair, maar toch heel gebruikelijk, dus wordt niet noodzakelijk tegen het hoogste tarief in rekening gebracht.

Een goedkoop kitten is misschien niet gezond omdat de ouders mogelijk niet zijn gescreend op genetisch overdraagbare aandoeningen. Dit zijn allemaal geweldige plekken om een nieuwe kat of kitten te zoeken; u zult zeker de juiste vinden die bij u past.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *