Houden maine coons van reizen?

Ja, Maine Coons reizen vrij goed. Ik heb de mijne meegenomen op autoritten, wandeltochten in rugzakken en in een vliegtuig. Ik heb nog nooit een probleem ondervonden. Maine Coons staan bekend als sociaal en buitengewoon intelligent.

Ja, Maine Coons reizen goed in auto's. Met hun intelligentie en gezelligheid zou Maine Coons er zeker de voorkeur aan geven om met u in de auto te reizen in plaats van uren of dagen achter te blijven. Ik heb altijd een geweldige tijd om te reizen met mijn Maine Coon. De maine coon is de hond van de kattenwereld, dus ze kunnen geweldig zijn om te reizen.

Ze zijn nieuwsgieriger dan andere kattenrassen en geven je veel meer kans om je tijdens het reizen geen problemen te bezorgen. Het hangt echter echt af van hun persoonlijkheid. Sommigen van hen verachten het ook om met jou in een auto te stappen. Hier zijn enkele redenen waarom ik denk dat ze goed zijn voor autoritten.

Natuurlijk zijn er nog andere redenen om te reizen dan alleen een vakantie. Misschien verhuist u naar een nieuw huis en heeft u geen andere keuze dan uw geliefde huisdier mee te nemen. Reizen met een Maine coon kan een wisselende ervaring zijn; sommigen van hen kunnen er prima mee doorgaan, terwijl anderen de ervaring nogal verontrustend vinden. Zoals met alles is het een kwestie van je coon die gewend raakt aan reizen.

Begin ze jong en ze zouden de rest van hun dagen behoorlijk tevreden met je moeten zijn. Ze houden van en missen hun familie. Ze vinden het niet leuk om voor langere tijd achtergelaten te worden. Voor mensen die vaak reizen, zal een Coonie niet gelukkig zijn en misschien niet eens veilig zijn als hij dagenlang alleen wordt gelaten.

Zorg ervoor dat u een certificaat van de dierenarts heeft waarin wordt bevestigd dat uw coon in goede gezondheid verkeert en kan vliegen. Maine Coons zijn erg vriendelijk en maken graag vrienden met mensen, kinderen en andere huisdieren, wat een goede zaak kan zijn als je bij hen in de auto zit. Terwijl Main Coons voortreffelijke kattenvrienden en uitstekende reisgenoten zijn, kunnen ze behoorlijk groot worden. Je kunt ook overwegen om feromoonsprays of kattenkruid te proberen om je coon in een rustgevende waas te brengen om ze tijdens de reis te kalmeren.

Als je Maine Coon hebt, wil je misschien veel dingen over hen weten, omdat je ze een goed gevoel wilt geven zodat ze in orde blijven. Maar eerst moet je wat tijd besteden aan je Maine Coon, zodat ze kunnen wennen aan de verschillende manieren van reizen, omdat iedereen tijd nodig heeft om zich aan elke verandering aan te passen. Als je je goed voorbereidt en je volgt de tips die ik kan delen, kun je je Maine Coon zeker meenemen op roadtrips. Er zijn ook andere manieren om je Maine Coon mee te nemen, behalve haar te leren aangelijnd te lopen.

Er zijn veel redenen waarom mensen daar niet de voorkeur aan geven, omdat Maine coons katten zijn die niet goed zijn met vreemden, en daarom vind je het misschien moeilijk voor de persoon om met de Maine Coons te reizen (Vrouwtjes). Lage doses opiaten en benzodiazepinen zijn voorbeelden van medicijnen die uw dierenarts mogelijk kan voorschrijven voor reisdoeleinden, maar u zou niet willen dat uw coon deze regelmatig krijgt. Hoewel elke kat uniek is en zijn eigen persoonlijkheid heeft, is een Maine Coon zeker geschikt als je een kat wilt adopteren die het niet moeilijk zal maken om haar te leren reizen met je mee te reizen. Ik heb er de laatste tijd zoveel mogelijk over gelezen, maar sommige foto's die ik zie in een advertentie van Maine Coon`s te koop zien, zien er gewoon niet goed uit.

En dat is de belangrijkste reden waarom ik daar graag mee reist; ze willen met ze genieten. Het meest voorkomende dat u kunt overwegen om de kat mee te nemen tijdens het reizen, is omdat u misschien veel van haar houdt en dat u hem niet aan iemand anders wilt geven terwijl u op vakantie bent. Maar er zijn mensen die misschien een beetje bang zijn om hun Maine coon mee te nemen tijdens het reizen. Als je je Maine Coon leert om met je mee te reizen, hoef je haar niet langer met rust te laten of afstand te doen van een reis alleen omdat je niemand kunt vinden die voor haar kan zorgen terwijl je weg bent.

Wanneer je voor het eerst een Maine coon krijgt, of het nu een kitten is of een volwassen volwassen kat, is het verleidelijk om er alles aan te doen en elk speeltje onder de zon te kopen. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *