Waar kan ik maine coon kopen?

Maine Coon schuilplaatsen en reddingsacties · Hier zijn een paar organisaties die het dichtst bij u in de buurt zijn · Adopteerbare reddingskatten Californië · Gemeenschapszorg voor katten · Contra Costa Animal. Het kopen van een maine coon kitten is een serieuze financiële beslissing en u moet ervoor zorgen dat u het de eerste keer goed doet. Het vinden van de juiste Maine Coon-fokker voelt misschien niet altijd als een gemakkelijke taak. Houd er rekening mee dat noch TICA, noch Maine Coon Central een van deze vermelde fokkers, hun producten of hun diensten onderschrijft.

De maine coon-kat is het oudste natuurlijke kattenras in Noord-Amerika. Al deze factoren zijn gecombineerd, waardoor de Maine Coon-kat een extreem populair kattenras is om te bezitten. In de Verenigde Staten wordt zelfs gedacht dat de Maine Coon-kat nu het derde meest populaire kattenras is om te bezitten. Met hun steeds toenemende populariteit en dure stamboomprijskaartje, zou het je waarschijnlijk niet verbazen te horen dat veel fly-by-night Maine Coon-fokkers de markt hebben overstroomd.

Dergelijke fokkers hopen snel geld te verdienen met de minder slimme kopers en snel verder te gaan als er klachten van klanten zijn. Dit komt omdat u uw kansen vergroot om een raszuivere Maine Coon kitten te kopen, dat fit en gezond is. Zorg ervoor dat het kitten dat u koopt in goede gezondheid verkeert en volledig is gevaccineerd voordat u het ophaalt. Heb je het perfecte Maine Coon-kitten gevonden, een afspraak gemaakt met de verkoper, alleen om te ontdekken dat het geadverteerde maine coon-kitten niet langer beschikbaar was? Sommige minder gewilde Maine Coon-verkopers gebruiken graag de 'switch-it' tactiek om potentiële kopers naar binnen te lokken.

Ze trekken kopers aan door reclame te maken voor mooie maine coon kittens tegen zeer concurrerende tarieven, maar hebben deze kittens eigenlijk niet om te verkopen. Voordat u een verkoper bezoekt, moet u de geadverteerde foto altijd online controleren om er zeker van te zijn dat de foto van Maine Coons geen stockfoto van internet is. Als de verkoper dit niet wil doen, kan dit zijn omdat ze gratis stockfoto's van Maine Coon gebruiken. De koper is duidelijk teleurgesteld omdat ze zich emotioneel hebben ingezet om dat specifieke kitten te kopen.

De verkoper maakt vervolgens van deze kans gebruik om een ander Maine Coon-kitten dat ze daadwerkelijk te koop hebben, aan de koper aan te bieden. Legitieme Maine Coon-fokkers zullen een koper nooit om een aanbetaling vragen als de koper het Maine Coon-kitten niet persoonlijk heeft gezien. Als een verkoper u vraagt om een aanbetaling te doen voorafgaand aan de bezichtiging, weiger dan beleefd de correspondentie met deze verkoper en stop deze. In de meeste scenario's bestaat het Maine Coon-kitten niet eens.

De advertentie voor het kitten is gewoon een manier om kopers in gesprek te lokken met de boef, die alleen geïnteresseerd is in toegang tot uw geld. De crimineel is niet van plan u ooit een echt Maine Coon-kitten te verkopen. Maak nooit geld over buiten het land waar u woont, in volledige betaling voor een geadverteerd Maine Coon-kitten. Als iets niet goed lijkt, of 'voelt', ga dan niet verder met de transactie.

Kiezen om een Maine Coon-kitten te kopen is een serieuze financiële beslissing, dus zorg ervoor dat u niet overhaast een aankoop doet zonder volledig en gedetailleerd onderzoek te doen naar de verkoper in kwestie. Idealiter zou u ook moeten vermijden om een Maine Coon-kitten van Gumtree of Craigslist te kopen, aangezien de stamboomstatus van het kitten niet kan worden gegarandeerd. Fokkers in de achtertuin worden ook niet geadviseerd omdat ze hun fokkatten niet screenen, om te controleren op gezondheidsproblemen die vatbaar zijn voor het Maine Coon-kattenras. Dergelijke Maine Coon-fokkers zijn ook niet geïnteresseerd in het kattenras en hebben de neiging om dit gekoesterde kattenras niet te behandelen met het respect dat het verdient.

Koop uw Maine Coon-kitten niet in een dierenwinkel, tenzij ze sterk worden aanbevolen. Maine Coons zijn een gespecialiseerd kattenras met stamboom dat extra zorg en aandacht nodig heeft. Medewerkers van dierenwinkels begrijpen vaak niet genoeg over het ras en het is waarschijnlijk dat uw kitten niet met het juiste voedingsdieet is gevoerd. Er zijn veel Facebook-groepen online met geweldige gemeenschappen, vol fanatici van Maine Coon-eigenaren die regelmatig waardevol inzicht bieden in het kattenras.

Het bezitten van een Maine Coon-kat is een geweldige ervaring. Hoewel het verleidelijk kan zijn, moet u voorkomen dat u uw Maine Coon-kitten koopt bij de dichtstbijzijnde verkoper die u op internet vindt. Bovendien, als de kittenadvertentie er te mooi uitziet om waar te zijn, is dat waarschijnlijk zo, dus koop dergelijke kittens niet tenzij je helemaal zeker bent van hun authenticiteit. Sociale mediaplatforms zoals Gumtree en Craigslist moeten ook worden vermeden, tenzij de verkoper sterk is aanbevolen door meerdere gebruikers op een vertrouwde Maine Coon-fanatieke Facebook-groep.

Daarom kunnen kopers onbewust een kitten van gemengde Maine Coon-fokkerij kopen, maar toch geld betalen dat gelijk is aan wat een raszuiver stamboomkitten zou hebben gekost. Ondanks de verschillende valkuilen bij het kopen van een Maine Coon-kat, is het extra gedoe dat je moet ondergaan om er zeker van te zijn dat je een raszuiver Maine Coon-kitten koopt echt de moeite waard. Maine Coons zijn verkrijgbaar bij verschillende professionele bronnen, zoals gespecialiseerde fokkers, particuliere fokkers, schuilplaatsen en reddingscentra. Er zijn speciale reddingscentra voor Maine Coons, maar vaak is de stamboom twijfelachtig.

Voor een raszuiver Maine Coon-kitten is de beste optie een professionele fokker. Bij het kopen van een Maine coon, de ouder of een kitten, moet men zeker zijn van verschillende dingen die zelfs van invloed kunnen zijn op de prijs van deze kostbare katten en kittens die ze kopen, maar uiteindelijk zou het de moeite waard zijn. Waar men rekening mee moet houden bij het kopen van de Maine coon en of de prijs die ze betalen de moeite waard is, is dat er een certificaat van een dierenarts is dat garandeert dat het kitten goed is gevaccineerd en dat de Maine coon het eigenlijke ras is en niet een ander ras dat wordt gecamoufleerd onder de naam Maine coon. maine coon-katten zijn toevallig Amerika's op een na populairste kattenras en met veel reden.

Deze katten zijn groot van formaat, intelligent en toegewijd aan hun gezin, wat hen waarschijnlijk tot zulke geweldige huisdieren maakt. Als u op zoek bent naar een Maine Coon-kat in Connecticut, zijn er genoeg plaatsen waar u dit majestueuze ras kunt vinden. Je kunt natuurlijk altijd beginnen met een eenvoudige online zoekopdracht die je kan helpen plekken te vinden waar je een kat kunt adopteren, maar we zullen ook een paar geweldige plekken met je delen. Of je nu op zoek bent naar een mannetje of een vrouwtje, een kitten van een volwassen kat Coonificent is een van de beste plekken om je gloednieuwe harige vriend te krijgen.

Ze bevinden zich in Glastonbury, CT, zodat u gemakkelijk een afspraak kunt maken en erheen kunt gaan om uw Maine Coon kat of kitten te kopen. Een andere plek die je kunt uitproberen is Fogcity Main coon cats, waar je volwassen katten en kleintjes kunt vinden. Soms krijg je misschien een langharige huiskat die geen Maine Coon is, maar als kat wordt geadverteerd in dierenasielen in de stad, maar op deze plaatsen kun je er zeker van zijn dat je kat een echte Maine Coon is. Dus je bent op zoek naar een Maine Coon-kat om je nieuwe harige vriend te zijn?.

Dat is een uitstekende keuze gezien het feit dat deze briljante en mooie wezens enorm populair zijn, vooral in Amerika. U kunt Maine Coons lokaliseren door adoptiebureaus op te zoeken en naar uw plaatselijke dierenasielen te gaan. Of je kunt naar een vertrouwde winkel gaan waar je je nieuwe kat kunt kopen. Maine Coons zijn een lief en schattig ras dat niet al te afhankelijk van je is, maar er altijd zal zijn om met je om te gaan.

Ze pesten niet om aandacht, maar blijven meestal dichtbij door ze de perfecte harige metgezel te maken voor elke kattenliefhebber. Misschien kun je een Maine Coon vinden bij je plaatselijke dierenasiel, als je er zeker van wilt zijn dat je het juiste ras hebt, dan kun je een van deze plaatsen bekijken die Maine Coons fokken in Ohio. Brer Coon is een goede plek om een goed gefokte kat of een schattig klein kitten te vinden. Je kunt naar Loganville gaan, GA en vind een Maine Coon waar je meteen verliefd op zult worden bij Mainely Manor.

Big Meow Maine Coon Cats heeft een schattige selectie kittens waardoor je al die kleine harige baby's mee naar huis wilt nemen. Als je een lief klein kitten wilt, neem dan contact op met Grace Ann Cox bij Big Meow, en zij zal je voorzien van je nieuwe kat. Coonsworth Cattery gevestigd in Marietta, GA is ook een perfecte plek om een Maine Coon te zoeken. Er zijn zoveel opties waaruit u kunt kiezen, dat als u geen kat vindt die u direct op de ene plek wilt krijgen, er altijd een andere plek is waar u dat wilt.

Als je op zoek bent naar een nieuwe Maine Coon om je vertrouwde kattenvriend te zijn, dan moet je weten dat er talloze plaatsen zijn waar je heen kunt gaan op zoek naar een Maine Coon-kat of kitten in Texas. Of je nu in San Antonio of Comfort, Dallas of Austin, Killeen of Alvarado bent, er staat een cattery op je te wachten om je nieuwe Maine Coon te vinden. We helpen je met een paar namen, zodat je weet waar je moet zoeken. Weet je hoe Maine Coons ooit bijna een uitgestorven kattenras waren? Welnu, nu worden ze zo bewonderd dat ze zijn uitgegroeid tot het op één na populairste kattenras in de VS.

Dus als u op zoek bent naar een Maine Coon-kat in Florida, weet dan dat u geen problemen zult hebben tijdens uw zoektocht. Er zijn tal van plaatsen om uit te kiezen, dus neem de tijd en blader rond om uw aankoop te doen. Je vindt catteries overal in de staat, van Hawthorne tot Seminole, Jacksonville, Tallahassee, Tampa en meer. Probeer Gentle Giants voor een grote, mooie kat, CoonPals om je kitten te reserveren in hun aankomende nestje of Pat's Angels voor schattige kleine kittens.

Alicons is een kleine cattery in de buurt van St. Augustinus die kittens fokt tot de leeftijd van 12 weken en ze vervolgens te koop aanbiedt. Lucky Paws, Royal Lion en Icons Maine Coons zijn ook geweldige plekken om uit te proberen als je op zoek bent naar een Maine Coon. Karmacoons, RiverCats Maine Coons, Beachcoons Maine Coons en Colossal Cats bieden kittens en katten, zowel mannelijk als vrouwelijk, zodat u uw nieuwe Maine Coon kunt vinden.

De prijzen variëren van plaats tot plaats, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden zonder uw budget. Een kat krijgen is een grote beslissing. Je moet er zeker van zijn dat je er goed voor kunt zorgen en het de aandacht kunt geven die het nodig heeft. Gelukkig zijn Maine Coon-katten vrij onderhoudsarm.

Ze hebben niet elke seconde van de dag je aandacht nodig. Als je hebt besloten om een kat te kopen, dan zijn Maine Coons een geweldige optie. Ze zijn mooi, zachtaardig, genereus en slim. Maine Coons zijn gemakkelijk verkrijgbaar in het hele land vanwege hun populariteit.

Je kunt zoeken naar Maine Coons in Indiana en meerdere plaatsen vinden waar je zelf een kat of kitten kunt adopteren. Je kunt ook je plaatselijke dierenasiel bellen en hen vragen of ze Maine Coons hebben die je kunt adopteren. Er zijn ook een paar catteries die gezonde Maine Coons fokken die je bij hen kunt kopen. Ze bevinden zich in de buurt van Martinsville, Indiana en bieden goed gefokte kittens die zullen opgroeien tot majestueuze katten.

Je kunt ook een van hun gepensioneerde volwassen katten krijgen als ze beschikbaar zijn. Storm Shelter Maine Coons fokt kittens van zowel show- als huisdierkwaliteit die de perfecte metgezel kunnen zijn voor alle kattenliefhebbers. Je kunt naar deze catteries gaan om je nieuwe harige vriend te vinden. Er zijn verschillende catteries en online websites die u kunt bekijken om Maine Coons te vinden.

The Brewery brouwt enkele van de beste Maine Coons voor shows en huisdieren. Je kunt volwassen katten bij hen kopen in Belford, NJ. Classic Cool Cattery is gevestigd in Woodbury, NJ en voedt kittens op die veel liefde en aandacht krijgen, ze kunnen opgroeien tot de perfecte huisdieren voor jou. Van Charlotte tot Fayetteville, Pittsboro tot Henderson, er is geen plek waar je zelf geen nieuwe Maine Coon-kat of kitten kunt vinden.

Deze populaire kittens zijn gemakkelijk te houden en relatief weinig onderhoud voor een kat. Als u op zoek bent naar een nieuwe harige metgezel in North Carolina, sta ons dan toe u te wijzen op een paar verschillende catteries waar u Maine Coons kunt vinden. Ze fokken kwaliteitskatten zodat je een gezonde en mooie Maine Coon kunt hebben. Megacoon Cattery in Pittsboro, NC is ook een perfecte plek om op zoek te gaan naar een Maine Coon.

U kunt hun contactgegevens gemakkelijk online vinden en hen om meer informatie vragen over hun fokkerij en de perfecte Maine Coon vinden om te kopen. Gettysburg, PA heeft een kleine maar hoogwaardige cattery die bekend staat als Cold Creed Maine Coons, waar je gepensioneerde katten kunt vinden die verschillende wedstrijden hebben gewonnen en ook schattige kleine kittens. Paleeni Maine Coons in Hollidaysbury biedt regelmatig een nieuw nest kittens aan, dus houd contact met ze om te zien wanneer je een harige kleine Maine Coon kunt krijgen. Je kunt ook Mc Kitty Creek Maine Coons bekijken voor hoge kwaliteit, maar de prijs zal flink zijn; goed fokken Maine Coons die je harige metgezellen kunnen zijn.

Mary Lambs Maine Coon en Oriental Shorthair in Kresgeville, PA biedt ook kittens en katten aan, zowel mannelijk als vrouwelijk. Ze zijn goed gefokt en verzorgd, zodat je een gezonde kat mee naar huis kunt nemen. Er is geen tekort aan Maine Coons waaruit u kunt kiezen, dus tijd uw tijd en neem uw beslissing verstandig. Er zijn zoveel legendes en oude verhalen die de historische achtergrond van Maine Coon-katachtigen omvatten dat het praktisch moeilijk is om vast te stellen waar ze begonnen.

In ieder geval is de meest verstandige overtuiging dat Maine Coons het resultaat waren van de kruising tussen huishoudelijke kortharige katachtigen in New England en sinds een tijdje geleden kwamen harige katten uit verschillende delen van de wereld (vooral Europa) via zeevarenden tussen de zeventiende en achttiende eeuw. Specialisten vertrouwen erop dat het dikke, ruige lange haar en de gigantische omvang van dit ras de nawerkingen waren van wederzijdse aanpassing. Bekijk de prijzen van Noorse boskatten. Angtini Cattery is trots op het produceren van hoogwaardige Maine Coon-nesten voor zowel gezelschap als show.

Ze zijn al 25 jaar actief en hebben een solide verstandhouding opgebouwd onder kattenliefhebbers. Op de website van Angtini vindt u alle details over kittens en het volwassen fokbestand. Als een verkoper niet bereid is om een of beide ouders te laten zien, is het onwaarschijnlijk dat de kat in kwestie een raszuivere Maine Coon is. Voor degenen die een Maine Coon willen kopen bij een andere bron dan een van de grote fokkers, zijn er veel opties beschikbaar.

Je kunt ook Maine LVRS Cattery in Mentor of Angtini Cattery in Concord net buiten Cleveland uitproberen om een schattig katje te kopen. Het draait erom er zeker van te zijn dat de fokker geen bochten snijdt en het welzijn van de Maine Coon in kwestie heeft. Dat gezegd hebbende, als je al een Maine Coon hebt en je introduceert een nieuw huisdier, volg dan het bovenstaande advies op, want Maine Coons kunnen erg territoriaal zijn. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *